Facade​arbejde i Køge og København

At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved. Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed eksempelvis ikke intakt, har det stor betydning for, hvordan du har det med bygningen. 

Det er det første møde andre får af dig eller af din virksomhed. Facaden er også i første øjekast det, du identificerer dig med, når du kommer hjem hver dag, eller det der møder dig, når du møder på arbejde.

Stor viden omkring facadearbejde

Domibyg har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til dig, og det du gerne vil stå for. Alt efter hvilken type hus du har, har vi forskellige ideer til, hvad du kan gøre for, at din facade bliver, som du vil have den. Vores viden omkring facadearbejde sikrer dig høj kvalitet i det udførte arbejde.

Rådgivning i nyeste produkter til facadearbejde

Udvalget af produkter og farver til facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står vi altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger.

​​Domibyg er altid med i forreste række, så vi kan rådgive dig om nye tendenser samt nye produkter.

​Vi samarbejder STO produktleverandør, som er den bedste indenfor facadeprodukter og design til enhver løsning.

STO leverer også rådgivning og stiller op med egne ingeniører.

Kontakt os omkring facadearbejde

Hør mere om hvad vi kan tilbyde inden for facadearbejde eller få et uforpligtende tilbud på 42 24 54 14 eller info@domibyg.dk

Firma​

DomibygApS

CVR: 41446730

Adresse

​Bjergvej 6

4672 Klippinge

Kontakt

info527527 i Køge, DK på Houzz